Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران با ۱۱ رأی موافق، نظام رتبه‌بندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را جایگزین کارگذاران در اصلاحیه مصوب ساماندهی تبلیغات محیطی در پایتخت کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از تصویب کلیات لایحه اصلاحیه مصوبه ساماندهی تبلیغات محیطی در شهر تهران، برخی از اعضای شورای شهر تهران پیشنهاد ورود نظام رتبه‌بندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به تبلیغات محیطی مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزین ضرغامی رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران، اظهار کرد: ۷۰ درصد کانون‌های تبلیغاتی کشور در شهر تهران واقع شده است که نزدیک به ۲ هزار کانون است و من در سال‌هایی مسئولیت آن را بر عهده داشتند و اعتقاد دارم ۸۰ درصد این شرکت‌ها کاغذی هستند و تعهدات خود را نمی‌توانند انجام دهند.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران افزود: تلاش ما این بود تا بتوانیم شرایط اخذ رتبه را تسهیل کنیم و باید اعلام کنم که تا به امروز شرکت‌های دارای رتبه ۱، ۲ و ۳ امکان شرکت در مزایده را داشتند که اکنون شرکت‌هایی که رتبه ۴ دارند می‌توانند در مزایده‌های تبلیغات شهری شرکت کنند.

افشین حبیب‌زاده عضو شورای شهر تهران در مخالفت با پیشنهاد نظام رتبه‌بندی، بیان کرد: نظام رتبه‌بندی بسیار پیچیده و دارای کاغذبازی است و در کنار این پیچیدگی‌ها باز هم دقت لازم را ندارد و اعتقاد من این است که رتبه‌بندی یکی از موانع رقابت است و نباید به سمت رتبه‌بندی برویم، زیرا رتبه‌بندی موجب می‌شود جوانان با استعداد در حوزه تبلیغات در سیستم کاغذبازی رتبه‌بندی گیر کنند و نتوانند وارد شوند.

بیشتر بخوانید: ۵۰ میلیارد تومان بودجه مورد نیاز برای مرمت برج طغرل 

بهاره آروین عضو شورای شهر تهران در موافقت با این پیشنهاد، گفت: صددرصد شرکت‌ها رتبه‌بندی دارند و نظام رتبه‌بندی به گونه‌ای عمل می‌کند که هر نهاد و شرکتی وارد مزایده نشود و اعتقاد من این است که رتبه‌بندی نیازی نیست و هر شرکتی که اعلام آمادگی کرد می‌توانیم به آن‌ها کار بدهیم، زیرا رتبه‌بندی کار را عقب می‌اندازد و کار تبلیغات امری معطوف به رتبه‌بندی نیست.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل باید کار با قرارداد‌های محکم به اشخاص و نهاد‌ها واگذار شود چرا که فرآیند کار دقیق پیش می‌رود.

پس از اظهار نظر موافقان و مخالفان پیشنهاد حذف کارگذاران و همچنین پیشنهاد جایگزینی نظام رتبه‌بندی وزارت فرهنگ و ارشاد به جای کارگذاران در تبلیغات محیطی، در صحن شورای شهر تهران به رأی گذاشته شد که اعضای این شورا با ۱۱ رأی موافق این پیشنهاد را به تصویب رساندند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است