Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@14:57:47 GMT

«چله مهدویت» در وزارت ارشاد الگو قرار داده شود

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۹۸۰۰

«چله مهدویت» در وزارت ارشاد الگو قرار داده شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه نخستین عهدواره سراسری چله مهدویت تاکید کرد که عهدواره سراسری «چله مهدویت» یک برنامه‌ی ابتکاری است که باید در وزارت ارشاد الگوی فعالیت‌ها قرار داده شود.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، محمدمهدی اسماعیلی در این آیین که شامگاه گذشته (۱۹ اردیبهشت) در حوزه هنری برگزار شد، با بیان اینکه موضوع مهدویت و نگاه آرمانشهر در همه جوامع بشری دنبال می‌شود، اظهار داشت: نگاه آرمانشهر در همه ادیان وجود دارد و امتیاز ویژه و منحصربه فرد آن در مکتب تشیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی نزول رحمت را از برکات انتظار برای ظهور حضرت مهدی (عج) دانست و افزود: زمینه‌سازی برای ظهور اسباب نزول رحمت و برکاتی را برای جامعه بشری به‌همراه خواهد داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مجموعه ادعیه بسیاری برای ارتباط با امام زمان (عج) وارد شده که توصیفات زیبایی را درباره این وجود نازنین و مبارک دارد که نمونه آنها دعای ندبه با عبارات زیبا و دلنشین است که مثال یک راز و نیاز عاشقانه در وصف معشوق است.
اسماعیلی تأکید کرد: از برکات بزرگ انقلاب اسلامی این بوده که اندیشه مهدویت این تفکر دینی را در جامعه بشری امروز به عنوان یک تفکر مهم مورد توجه قرار داده است؛ ریشه‌ای که امروز انقلاب اسلامی مبتنی بر آن شکل گرفته دقیقاً مبتنی بر فلسفه حضور امام زمان و نظام سیاسی نظام امت و امامت است.
وی با بیان اینکه به‌برکت نظام اسلامی شبیه‌ترین فرد به امام معصوم در جایگاه ولایت فقیه قرار دارد، گفت: خوشحالیم که محبت و عشق به امام عصر (عج) را در دل داریم و جایگاه ایشان که در این دوران ولایت فقیه یعنی نزدیک‌ترین فرد به ایشان است را پاس می‌داریم.
اسماعیلی تصریح کرد: موضوع مهدویت و اشتیاق دوره غیبت، سرشار از تم‌ها برای تولید اثر و محتوا در بخش‌های فرهنگی و هنری است. اگر امروز این توفیق را داریم که در پرتو ایثار ایثارگران و شهدای عظیم‌الشان منتظر حضرت باشیم بهترین موضوع برای زمینه‌سازی ظهور ایجاد امید و نشاط است که در عرصه هنری باید مورد توجه باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم استفاده از زبان هنر به برای استفاده از ظرفیت بزرگ مکتب شیعی گفت: سلسله برنامه چله مهدویت یک الگو برای فعالیت در وزارت ارشاد است که در دولت مردمی به‌دنبال رخ نمایی آن هستیم و با مدد از جامعه هنری این نوع فعالیت‌های ابتکاری را گسترش خواهیم داد.

۲۶۰۰اثر به دبیرخانه چله مهدویت ارسال شد

در ادامه، محمد خراسانی‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با بیان‌اینکه تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر نگاه خوش‌بینانه به‌آینده و امید محور فعالیت‌مان بوده است، اظهار داشت: ایده‌ محوری ما در چله مهدویت ایجاد یک رویداد متفاوت و همه جانبه در قالب ماموریت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
وی عنوان کرد: در نخستین دوره چله مهدویت ۲۶۰۰ اثر به دبیرخانه‌های ۱۶ گانه ارسال و توسط ۴۸ استاد برجسته ملی و استانی داوری شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با تاکید براینکه چله مهدویت سال نخست از دهه فجر تا نیمه شعبان برگزار شده بود، افزود: در چله مهدویت هفت محور موضوعی مرتبط با آرمان مهدویت شامل نقش مهدویت و انتظار در ایجاد پیشرفت، تحرک و بالندگی در جامعه؛ امید به آینده در جامعه مهدوی، عدالت‌گستری به‌عنوان شاخصه اصلی آرمان مهدویت و انقلاب اسلامی مردم ایران و مهدویت وجود داشت.
خراسانی زاده امیدآفرینی را ریشه‌ای‌ترین جهاد برای ظهور حضرت حجت (عج) دانست و ادامه داد: انقلاب اسلامی برای پیشرفت و حرکت به ‌سمت تمدن‌سازی نوین اسلامی نیازمند امیدآفرینی در جامعه است.
در ادامه، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد هاشمی، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر ارشاد، شهرام صمدی‌نیا، مدیر بسیج هنرمندان استان تهران و  ابوالفضل پرپنچی، رییس کمیته امداد استان تهران از برگزیدگان این رویداد مهم مهدوی تجلیل کردند و در بخش پایانی اختتامیه نخستین عهدواره چله مهدویت، از پوستر دومین دوره‌ این رویداد به دبیری محمد خراسانی‌زاده رونمایی شد.

منبع: ایبنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انقلاب اسلامی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جابری انصاری اظهار کرد: بنا بر شاخص‌های تعریف شده و سوابق شهرهای فعال در حوزه کتاب و کتابخوانی و نتایج به دست آمده در ادوار گذشته پایتخت کتاب ایران، برخی از شهرهای ایران حائز شرایط شرکت در این رویداد بین المللی شده‌اند.

وی گفت: شهر کرج نیز بواسطه برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های درخور و شایسته ای که در سال گذشته با همت حضرت آیت الله همدانی امام جمعه فرهیخته کرج و دکتر عبداللهی استاندار پرتلاش و همچنین مهندس کیانی شهردار کرج، حجت الاسلام سعیدی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج، آقای مهندس آل عوض مشاور استاندار، آقای دکتر کاظمینی مدیرکل امور اجتماعی استانداری و خانم اسفندیاری مدیر انجمن بخوان با ما و مجری طرح و سایر دستگاه‌های اجرایی استان و با دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به انجام رسید، فرصت رقابت در این عرصه فرهنگی بین المللی را به دست آورده است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان البرز افزود: ضمن تبریک این اتفاق میمون و مبارک به اصحاب فرهنگ و هنر استان البرز، از همه دستگاه‌های اجرایی استان، شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای فرهنگی تقاضای همکاری و مساعدت داریم تا ان شاء الله با همدلی و وحدت شکل گرفته و انرژی مضاعفی که از موفقیت کرج به عنوان شهر دوستدار کتاب و شهر خلاق در مهارت مطالعه در رقابت پایتختی کتاب ایران در سال گذشته شکل گرفت، شاهد انتخاب کرج به عنوان پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو باشیم و شهر کرج را به عنوان نماد کتاب و کتابخوانی به تمام دنیا معرفی نمائیم.

جابری انصاری در پایان از تدابیر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای دکتر جانعلی پور مدیرکل مجامع و تشکل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد که در نتیجه تلاش جمعی همه عوامل فرهنگی و هنری و مسئولین اجرایی استان، علاوه بر کسب عنوان پایتختی کتاب در سطح ملی و بین المللی، شاهد ارتقای شاخص‌های فرهنگی بخصوص سرانه مطالعه کتاب باشیم.

کد خبر 6090321

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود